Doorgaan naar hoofdcontent

Thanks!


Goedemiddag allemaal, 
Tja... wat doe je op een Koningsdag met veel wind, af en toe een bui, maar gelukkig ook wel veel zon? 
Nou, dan pak ik de laptop, een heerlijke kop thee en werk m'n blog bij!

Wanneer klanten een bestelling plaatsen, probeer ik er eigenlijk altijd een kaartje bij te doen.
Bij deze bestelling zaten ook nog wat spulletjes voor mezelf, waaronder het stempelset Watercolor wings

De vlinder op de eerste kaart bestaat uit 3 gestempelde 'lagen'. De eerste laag is gestempeld met de kleur Soft sky. De tweede laag met de kleur Mint Macaron en de laatste met Bermuda Bay inkt. 
De tekst heb ik uit basic black cardstock gestanst. De honingraat, die ik als achtergrond gebruikt heb, komt uit het stempelset Butterfly Basics. Hiervoor heb ik de kleur Old Olive gebruikt.


De vlinder hierboven heb ik ook in 3x gestempeld. Eerste laag in de kleur Mint Macaron, de tweede in de kleur So Saffron en de laatste in de kleur Crushed Curry. Zowel de achtergrond, als de tekst bestaat uit de kleur Mint Macaron.

Gezellige dag!!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Happy Stars bloghop maart

Goedemorgen! Vandaag is het weer tijd voor de maandelijkse bloghop van het Happy Stars team. Het thema is deze keer: kleuren. Gebruik onderstaande kleuren en je mag naast Whisper White nog 1 kleur toevoegen als je dat wilt.
En dit is het resultaat: 
Gebruikte materialen: Cardstock in de kleuren Pool Party, Smoky Slate en Whisper WhiteTuxedo Black Memento inktStampin' Blends Pool PartyInkt in de kleuren: So Saffron, Soft SuedePearl Basic Jewels

Klik op de naam onder volgende om verder te 'hoppen' naar de blog van Durvina of klik op de naam onder vorige om terug te gaan naar de blog van Janneke.

Janneke
Durvina

Bloghop Happy Stampin' team

Goedemorgen!
Ik heb deze maand meegedaan aan de bloghop van het Happy Stampin' team van Janneke.
De kaart heb ik gemaakt voor een sportief voetbalmeisje die onlangs 10 jaar werd. De kleuren van de kaart zijn hetzelfde als haar voetbaltenue ;-).
Ik heb gebruik gemaakt van 2 verschillende stempelsets en stansen: de gloednieuwe Happy Birthday Gorgeous bundle en Number of Years bundle.


Ik heb ervoor gekozen om geen gebruik te maken van designpapier, maar zelf een achtergrond te creëren.

Waarschijnlijk kwam je via Durvina op mijn blog terecht of ben je bij mij gestart.  Wil je de blogpost van Durvina nogmaals bekijken, klik dan op vorige.  Om verder te gaan naar Theresia  klik je op volgende.
Happy Stampin’ bloghop lente/zomer & sab

Goedemorgen! Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar!
Vandaag doe ik weer mee aan de bloghop van het Happy Stampin' Team van Janneke. Het thema van deze maand is: nieuwe lente catalogus en Sale-a-Bration. Maak een kaart met nieuwe producten uit de allernieuwste catalogus.
Ik heb gekozen voor de bundel Bubble Over en het daarbij behorende designpapier.

De flesjes heb ik uit het designpapier gestanst. Dit leuke designpapier staat in de nieuwe Sale-a-Bration folder. Bij elke € 60,00 die je besteed, mag je een product uit deze folder uitzoeken.
Klik aan de rechterkant van deze blog op de Sale-A-Bration folder voor meer informatie.
Klik op volgende om verder te 'hoppen' naar de blog van Durvina of op vorige om terug te gaan naar de blog van Petra.