Doorgaan naar hoofdcontent

Happy Stampin' Team Swap Halloween

 

Goedemorgen!
Het is weer tijd voor een team swap van het Happy Stampin' team. Dit keer met het thema Halloween. Ik moet eerlijk bekennen dat ik echt helemaal niks met Halloween heb, maar des te meer een uitdaging om toch mee te doen ;-). 

In het pakketje wat in ontving, zaten de volgende materialen:


Ik heb ervoor gekozen om de kaart te maken m.b.v. het stempelset Foxy Friends, de Fox Builder Punch, het stempelset Swirly Bird en de Swirly Scribbles Thinlits. Beide sets zijn als bundel te bestellen.
De achtergrondstempel komt uit het set Timeless Textures.


  

Omdat ik best wat materiaal over had, heb ik een bijpassend doosjes gemaakt met de inmiddels voor jullie bekende Baker's Box Thinlits.
Het doosje bestaat uit 2 verschillende kleuren designpapier. Beide kanten zijn wel hetzelfde opgebouwd, dus met een zwarte kat en de tekst 'Halloween'. Deze tekst heb ik gestempeld met het mooie set Brushwork Alphabet in de kleur Old Olive op Old Olive cardstock.
    

Als het goed is kwam je via Janneke op mijn blog terecht. Wil je haar blogpost nogmaals bekijken, klik dan op vorige. 
Om verder te gaan naar Sylvia, klik je op volgende.
       


Reacties

 1. Wat een leuke kaart en mooie doosjes heb je gemaakt Marloes ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een originele kaart. De cadeau doosjes zijn ook erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk!!
  Gaaf idee, leuk gemaakt!

  liefs, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Happy Stampin' Team Swap

Goedemorgen! Ik heb deze maand weer meegedaan aan de team swap van het Happy Stampin' team van Janneke.
Ik ontving dit keer een pakketje van Sandra.
In het pakketje zaten de volgende materialen: Cardstock in de kleuren So Saffron, Soft Sky, Sweet Sugarplum en Whisper White. Designerpapier uit de serie Falling in Love en verder nog wat embellishments (draad, diamantjes en enamel shapes).


Ik had toevallig de So In Love bundle besteld, dus deze kon ik mooi gebruiken in combinatie met designer papier. Ik heb ervoor gekozen om het designerpapier te bestempelen met Soft Sky inkt. Dit geeft een speels effect en maakt de kaart minder strak.

Ik had voldoende materiaal over om nog een 2e kaart te maken. Bij deze kaart heb ik wat materiaal van mezelf toegevoegd (een Lace Doilie en Very Vanilla Satijn lint).


Als het goed is kwam je via Sandra op mijn blog terecht. Wil je haar blogpost nogmaals bekijken, klik dan op vorige. Om verder te gaan naar Wilma  klik je op volgende.

Hope your day is on cloud nine!

Deze kaart wordt je toch vrolijk van? Ik maakte deze met de Lift me Up bundle. Dit set bestaat uit 16 stempels en 15 stansen voor de Big Shot. 
Het designerpapier komt uit de Sale-A-Bration catalogus en is gratis te bestellen bij een minimale besteding van € 60,00. Voor meer informatie over de Sale-A-Bration periode of bijv. een bestelling, kun je me een mailtje sturen.

Ahoy, there!

Deze leuke 'sliderkaart' heb ik gemaakt voor een jarige visserman. Het stempelset waar ik mee wilde gaan werken was natuurlijk snel gekozen, namelijk Seaside Shore!
Het designpapier By the Shore hoort bij dit stempelset evenals het cardstock Dapper Denim. 
Het zeewier heb ik op het designpapier gestempeld met Mint Macaron inkt en daarna ingekleurd met dezelfde inkt en een blender pen.