Doorgaan naar hoofdcontent

Hip Hip Hooray


Goedemiddag!
Op deze druilerige 'zomerdag', is het weer tijd om een keer wat van me te laten horen. Het is een tijdje stil geweest en dit komt omdat ik 6,5 week geleden voor de 2e keer moeder ben geworden. Dit keer van een meisje en ze heet Tess.
Momenteel heb ik dus niet zo heel veel tijd om kaarten te maken, maar de verjaardagen gaan wel gewoon door ;-) en bij een verjaardag hoort natuurlijk een zelfgemaakte kaart!!

Deze kaart heb ik in 5 minuten gemaakt met behulp van de geweldige kaartjes uit de nieuwe 'Memories en More Card Pack.  Deze heet Perfect Days en bestaat uit:
 72 dubbelzijdige kaarten: 52 van 7,6 x 10,2 cm en 20 van 10,2 x15,2 
4 transparante kaartjes: 1 van 10,2 x 15,2 en 3 van 7,6 x 10,2
een velletje met stickers op cardstock
een velletje doorzichtige stickers

Oorspronkelijk worden deze kaartjes gebruikt voor in fotoalbums, maar ik gebruik ze dus om kaarten te maken.
De matchende kleuren inkt zijn: Basic Black, Emerald Envy, Lemon Lime Twist, Sahara Sand en Soft Sky.


Verder bestaat de basis kaart uit een half A4 cardstock in de kleur Sahara Sand. De glitter sterretjes heb ik uitgestanst met Big Shot. Hiervoor gebruikte ik zilver glimmer paper.
Reacties

Populaire posts van deze blog

Happy Stars bloghop maart

Goedemorgen! Vandaag is het weer tijd voor de maandelijkse bloghop van het Happy Stars team. Het thema is deze keer: kleuren. Gebruik onderstaande kleuren en je mag naast Whisper White nog 1 kleur toevoegen als je dat wilt.
En dit is het resultaat: 
Gebruikte materialen: Cardstock in de kleuren Pool Party, Smoky Slate en Whisper WhiteTuxedo Black Memento inktStampin' Blends Pool PartyInkt in de kleuren: So Saffron, Soft SuedePearl Basic Jewels

Klik op de naam onder volgende om verder te 'hoppen' naar de blog van Durvina of klik op de naam onder vorige om terug te gaan naar de blog van Janneke.

Janneke
Durvina

Bloghop Happy Stampin' team

Goedemorgen!
Ik heb deze maand meegedaan aan de bloghop van het Happy Stampin' team van Janneke.
De kaart heb ik gemaakt voor een sportief voetbalmeisje die onlangs 10 jaar werd. De kleuren van de kaart zijn hetzelfde als haar voetbaltenue ;-).
Ik heb gebruik gemaakt van 2 verschillende stempelsets en stansen: de gloednieuwe Happy Birthday Gorgeous bundle en Number of Years bundle.


Ik heb ervoor gekozen om geen gebruik te maken van designpapier, maar zelf een achtergrond te creëren.

Waarschijnlijk kwam je via Durvina op mijn blog terecht of ben je bij mij gestart.  Wil je de blogpost van Durvina nogmaals bekijken, klik dan op vorige.  Om verder te gaan naar Theresia  klik je op volgende.
Happy Stampin’ bloghop lente/zomer & sab

Goedemorgen! Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar!
Vandaag doe ik weer mee aan de bloghop van het Happy Stampin' Team van Janneke. Het thema van deze maand is: nieuwe lente catalogus en Sale-a-Bration. Maak een kaart met nieuwe producten uit de allernieuwste catalogus.
Ik heb gekozen voor de bundel Bubble Over en het daarbij behorende designpapier.

De flesjes heb ik uit het designpapier gestanst. Dit leuke designpapier staat in de nieuwe Sale-a-Bration folder. Bij elke € 60,00 die je besteed, mag je een product uit deze folder uitzoeken.
Klik aan de rechterkant van deze blog op de Sale-A-Bration folder voor meer informatie.
Klik op volgende om verder te 'hoppen' naar de blog van Durvina of op vorige om terug te gaan naar de blog van Petra.