Doorgaan naar hoofdcontent

Thanks for lifting me up!Goedemiddag!
Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog.

Deze kaart heb ik gemaakt voor de juffen, van mijn zoon Luuk, te bedanken voor de leuke tijd op de peuterspeelzaal. Vandaag is hij voor de laatste keer geweest, want a.s. maandag wordt hij alweer 4 jaar! Tijd voor een nieuwe fase; de basisschool!


De basiskaart is een kant-en-klare kaart van 12,7x8,9 cm. Ze zijn te bestellen in een pakje van 20 kaarten met 20 enveloppen voor € 7,50 voor. Ik vind ze erg handig en gebruikt ze dus vaak.

Wat heb ik verder gebruikt voor deze kaart?
  • een stuk Foil Frenzy Specialty Design Paper
  • Stempelset Lift me Up
  •  Up & Away Thinlits Dies
  • Cardstock in de kleuren: Berry Burst, Lemon Lime Twist, Soft Sky, Tangerine Tango
  • Inkt in de kleuren: Basic Black en Lemon Lime Twist
Fijne dag!


Reacties

Populaire posts van deze blog

Happy Stars bloghop maart

Goedemorgen! Vandaag is het weer tijd voor de maandelijkse bloghop van het Happy Stars team. Het thema is deze keer: kleuren. Gebruik onderstaande kleuren en je mag naast Whisper White nog 1 kleur toevoegen als je dat wilt.
En dit is het resultaat: 
Gebruikte materialen: Cardstock in de kleuren Pool Party, Smoky Slate en Whisper WhiteTuxedo Black Memento inktStampin' Blends Pool PartyInkt in de kleuren: So Saffron, Soft SuedePearl Basic Jewels

Klik op de naam onder volgende om verder te 'hoppen' naar de blog van Durvina of klik op de naam onder vorige om terug te gaan naar de blog van Janneke.

Janneke
Durvina

Bloghop Happy Stampin' team

Goedemorgen!
Ik heb deze maand meegedaan aan de bloghop van het Happy Stampin' team van Janneke.
De kaart heb ik gemaakt voor een sportief voetbalmeisje die onlangs 10 jaar werd. De kleuren van de kaart zijn hetzelfde als haar voetbaltenue ;-).
Ik heb gebruik gemaakt van 2 verschillende stempelsets en stansen: de gloednieuwe Happy Birthday Gorgeous bundle en Number of Years bundle.


Ik heb ervoor gekozen om geen gebruik te maken van designpapier, maar zelf een achtergrond te creëren.

Waarschijnlijk kwam je via Durvina op mijn blog terecht of ben je bij mij gestart.  Wil je de blogpost van Durvina nogmaals bekijken, klik dan op vorige.  Om verder te gaan naar Theresia  klik je op volgende.
Happy Stampin’ bloghop lente/zomer & sab

Goedemorgen! Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar!
Vandaag doe ik weer mee aan de bloghop van het Happy Stampin' Team van Janneke. Het thema van deze maand is: nieuwe lente catalogus en Sale-a-Bration. Maak een kaart met nieuwe producten uit de allernieuwste catalogus.
Ik heb gekozen voor de bundel Bubble Over en het daarbij behorende designpapier.

De flesjes heb ik uit het designpapier gestanst. Dit leuke designpapier staat in de nieuwe Sale-a-Bration folder. Bij elke € 60,00 die je besteed, mag je een product uit deze folder uitzoeken.
Klik aan de rechterkant van deze blog op de Sale-A-Bration folder voor meer informatie.
Klik op volgende om verder te 'hoppen' naar de blog van Durvina of op vorige om terug te gaan naar de blog van Petra.