Doorgaan naar hoofdcontent

Wood Words & Textures


Goedemiddag,
Vandaag een kaartje op mijn blog voor mijn vader die vandaag jarig is!

De basiskaart is een stuk Early Espresso cardstock van 14,9 x 21,0 cm. Op de kaart heb ik een stuk designpapier (10 x 14,4 cm) uit de serie Wood Textures DSP geplakt.

De banners heb ik gemaakt met de Banner Triple punch en daarvoor heb ik een stuk Crumb Cake cardstock en een stuk Wood Textures DSP gebruikt. Het rondje heb ik uitgestanst met de Stitched Shapes Framelits. Het 'gestikte' randje geeft een speels effect!

De haan heb ik gestempeld met Early Espresso inkt op Early Espresso cardstock en deze stempel komt uit het set Wood Words.

Toen ik dit stempelset en designpapier kocht heb ik ook het bijpassende lint (Copper Trim) meebesteld. Ik wist niet zo goed hoe en waar ik het lint in deze kaart kon verwerken. Heb lint bestaat uit heel veel kleine, soort van dunne, ijzerdraadjes. Deze heb ik opengeknipt en een beetje uit elkaar getrokken. Ik ben erg blij met het resultaat. Het liijkt zelfs een beetje op kippengaas 😉.

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog en een fijne dag!!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Happy Stars bloghop maart

Goedemorgen! Vandaag is het weer tijd voor de maandelijkse bloghop van het Happy Stars team. Het thema is deze keer: kleuren. Gebruik onderstaande kleuren en je mag naast Whisper White nog 1 kleur toevoegen als je dat wilt.
En dit is het resultaat: 
Gebruikte materialen: Cardstock in de kleuren Pool Party, Smoky Slate en Whisper WhiteTuxedo Black Memento inktStampin' Blends Pool PartyInkt in de kleuren: So Saffron, Soft SuedePearl Basic Jewels

Klik op de naam onder volgende om verder te 'hoppen' naar de blog van Durvina of klik op de naam onder vorige om terug te gaan naar de blog van Janneke.

Janneke
Durvina

Bloghop Happy Stampin' team

Goedemorgen!
Ik heb deze maand meegedaan aan de bloghop van het Happy Stampin' team van Janneke.
De kaart heb ik gemaakt voor een sportief voetbalmeisje die onlangs 10 jaar werd. De kleuren van de kaart zijn hetzelfde als haar voetbaltenue ;-).
Ik heb gebruik gemaakt van 2 verschillende stempelsets en stansen: de gloednieuwe Happy Birthday Gorgeous bundle en Number of Years bundle.


Ik heb ervoor gekozen om geen gebruik te maken van designpapier, maar zelf een achtergrond te creëren.

Waarschijnlijk kwam je via Durvina op mijn blog terecht of ben je bij mij gestart.  Wil je de blogpost van Durvina nogmaals bekijken, klik dan op vorige.  Om verder te gaan naar Theresia  klik je op volgende.
Happy Stampin’ bloghop lente/zomer & sab

Goedemorgen! Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar!
Vandaag doe ik weer mee aan de bloghop van het Happy Stampin' Team van Janneke. Het thema van deze maand is: nieuwe lente catalogus en Sale-a-Bration. Maak een kaart met nieuwe producten uit de allernieuwste catalogus.
Ik heb gekozen voor de bundel Bubble Over en het daarbij behorende designpapier.

De flesjes heb ik uit het designpapier gestanst. Dit leuke designpapier staat in de nieuwe Sale-a-Bration folder. Bij elke € 60,00 die je besteed, mag je een product uit deze folder uitzoeken.
Klik aan de rechterkant van deze blog op de Sale-A-Bration folder voor meer informatie.
Klik op volgende om verder te 'hoppen' naar de blog van Durvina of op vorige om terug te gaan naar de blog van Petra.